Vacature freelance docent Psychiatrische Ziektebeelden

FREELANCE DOCENT/TRAINER PSYCHIATRISCHE ZIEKTEBEELDEN

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van psychiatrische ziektebeelden en vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie? En ben jij woonachtig in een straal van 50 km rond Den Haag? Dan zijn wij op zoek naar jou.

STOC is een trainings- en opleidingsinstituut in de sector zorg en welzijn. Onze kracht ligt in het aanbieden van maatwerk waarbij wij met kennis de praktijkomgeving van organisaties sterker maken. Vanuit deze gedachte geven wij onder meer advies over personeels- en organisatieontwikkeling en verzorgen wij branche-erkende functie- en beroepsopleidingen. Daarmee dragen we bij aan de opleidingskwaliteit en zien opdrachtgevers hun kwaliteit stijgen.

Vanwege de groeiende vraag naar het verzorgen van lesbijeenkomsten psychiatrische ziektebeelden voor medewerkers die werken met cliënten met een licht verstandelijk beperking of werkzaam zijn in de zorg zijn wij voor in het westen van het land op zoek naar een daadkrachtige trainer:

Freelance docent/trainer psychiatrische ziektebeelden

De uitdaging
Als docent/trainer psychiatrische ziektebeelden breng jij verdieping aan in de psychiatrische ziektebeelden met een link naar situaties op de werkplek. Welk gedrag zie je nu en hoe is je benaderingswijze.
Ben jij de freelance docent die we zoeken?
Dan beschik je over uitstekende didactische en communicatieve vaardigheden. Daarnaast:
– Beschik je over uitgebreide vakinhoudelijke kennis en ervaring met betrekking tot cliënten met psychiatrische ziektebeelden – Ben je op korte termijn beschikbaar
– Kun je als docent/trainer inspelen op vragen uit de groep en je verplaatsen in de leercurve van de deelnemer;

Het aanbod
Je wordt opgenomen binnen onze vaste freelancepool wat jou de garantie geeft van een vaste opdrachtverstrekker. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke uurvergoeding en worden de reiskosten vergoed. Data en lestijden worden in overleg vastgesteld.

Reageren 
Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen naar hrm@stoc.nl t.a.v. mevrouw M. Dijkstra. Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je eveneens een e-mail sturen naar hrm@stoc.nl