Werken bij

STOC stelt mensen centraal bij de realisatie van haar resultaten. Vanuit deze gedachte geven wij onder meer advies over personeels- en organisatieontwikkeling en verzorgen wij opleidingen. Organisaties en opleidingsinstellingen kunnen bij ons terecht voor maatwerk oplossingen en advies om hun personeelsontwikkeling vorm te geven. Daarmee dragen we bij aan de opleidingskwaliteit en zien opdrachtgevers hun kwaliteit stijgen.

Open sollicitaties zijn altijd welkom en kunnen gemaild worden naar de afdeling HRM, hrm@stoc.nl   

Leerling Verzorgende IG

Wil je een baan in de zorg in de regio Leiden, Alphen en de Duin- en Bollenstreek? In een dynamische werkomgeving waar de waarde “Samen voor de beste zorg” centraal staat? Dan is het leerwerktraject bij ActiVite iets voor jou.

Meer informatie

Freelance Assessor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van pedagogisch werk? Vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie en haal je plezier uit het beoordelen van opdrachten? Als jij de juiste achtergrond en drive hebt, heeft STOC werk voor jou.

Meer informatie

Freelance docent Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker niveau 4

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van pedagogisch werk en hecht je waarde aan kennisdeling? Als jij de juiste achtergrond en drive hebt, heeft STOC werk voor jou.

Meer informatie

Freelance docent Geriatrische revalidatie zorg

Word jij onze nieuwe docent geriatrische revalidatie zorg?

Meer informatie

Freelance docent Psychogeriatrische zorg, regio Brabant en Zeeland

Word jij onze nieuwe docent psychogeriatrische zorg?

Meer informatie