Opleiding & Training

Van een eendaagse training tot een volledige branche/ en CREBO-erkende opleiding. STOC biedt ondersteuning bij de professionalisering van werkenden en vrijwilligers op mbo- en hbo-niveau in de zorg en welzijn branche.

Actueel en praktisch
Welke training of opleiding u ook kiest, het aanbod van STOC staat garant voor professionaliteit en praktische methoden. De opleidingen worden verzorgd door trainers en docenten die door en door vertrouwd zijn met uw werkomgeving. Wij staan dan ook in voor een actueel en praktisch aanbod. Onze trainingen en opleidingen leiden op tot de landelijk erkende beroepsdiploma’s en branchecertificaten.

Partner in maatwerk
In de trainingen en het onderwijs van STOC staan de competenties van de deelnemers centraal. Een belangrijk aspect daarvan is het uitgangspunt dat we mensen zo min mogelijk lastig vallen met onderdelen die ze al beheersen. Door middel van maatwerktrajecten richten we ons vooral op het ontwikkelen van die competenties die voor hun functievervulling essentieel zijn.

De werkplek is ook een belangrijk uitgangspunt tijdens de opleiding. Veel van onze programma´s bestaan dan ook uit een theorie- en een praktijkcomponent. We willen de medewerkers versterken, op basis van een persoonlijk ontwikkelplan, vooral als het gaat om hun kerncompetenties. De theoriebijeenkomsten en de skills lab instructies zijn hieraan ondersteunend. Onze aanpak is probleemgestuurd, gericht op volwassenen en vooral praktijkgericht. In de keuze van onze lesmethoden komt dit terug. U kunt delen uit trainingen combineren. Of een training laten ontwikkelen die volledig is gericht op uw unieke bedrijfssituatie. Informeer naar onze financieel aantrekkelijke trajecten en de mogelijkheden voor u.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de trainingen en opleidingen van STOC? Neem dan gerust contact met ons op.