Vacature freelance docent Maatschappelijke Zorg

Freelance docent Maatschappelijke Zorg gezocht

Voor een nieuwe manier van opleiden “Samen Leren in de Wijk” zijn wij per direct op zoek naar daadkrachtige freelance docenten Maatschappelijke Zorg. “Samen Leren in de Wijk” is een initiatief van enkele zorgorganisaties in West-Brabant.
Beschik jij over een docentenbevoegdheid of een vakinhoudelijk diploma met tenminste 3 jaar werkervaring en is het coachen van professionals en het overbrengen van kennis aan professionals in de zorg jouw passie? Dan komen wij graag in contact met jou.

STOC stelt mensen en het ontwikkelen van hun talenten centraal in haar dienstverlening. Vanuit deze gedachte verzorgen wij in de zorgsector beroeps- en brancheopleidingen op MBO en Post-HBO niveau en geven wij advies over personeels- en organisatieontwikkeling aan zorgorganisaties.

Ben jij de freelance docent die wij zoeken?
Dan beschik je over uitstekende didactische- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast:

  • beschik je over een diploma van een lerarenopleiding voor HBO Zorg & Welzijn of
    heb je een vakinhoudelijk diploma met meerdere jaren werkervaring in de zorg- en welzijnssector;
  • heb je ervaring als docent/trainer;
  • beschik je over coachende vaardigheden;
  • kun je als docent inspelen op leervragen van (BBL)studenten en je verplaatsen in de leercurve van de student.

Ons aanbod
Je gaat les geven aan BBL opleidingsgroepen Verzorgende IG & Maatschappelijke Zorg en Verpleegkunde. De lesdagen zijn in onderling overleg. De leslocatie is in West Brabant. Ook word je opgenomen in onze vaste freelancepool wat jou de garantie geeft van een vaste opdrachtverstrekker.

Reageren
Je sollicitatiebrief met CV kun je sturen aan hrm@stoc.nl t.a.v. mevrouw M. Dijkstra. Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je eveneens een e-mail sturen naar hrm@stoc.nl.