Vacature freelance docent Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4

FREELANCE DOCENT GESPECIALISEERD PEDAGOGISCH MEDEWERKER NIVEAU 4

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van pedagogisch werk en vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie? Als jij de juiste achtergrond en drive hebt, heeft STOC werk voor jou.

STOC stelt mensen centraal bij de realisatie van haar resultaten. Vanuit deze gedachte geven wij onder meer advies over personeels- en organisatieontwikkeling en verzorgen wij branche-erkende functie- en beroepsopleidingen. Organisaties kunnen bij ons terecht voor maatwerk om hun personeelsontwikkeling vorm te geven. Daarmee dragen we bij aan de opleidingskwaliteit en zien opdrachtgevers hun kwaliteit stijgen.

Vanwege de groeiende vraag van onze klanten naar onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een daadkrachtige:

Freelance docent gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4

De uitdaging
In de kinderopvang is in de afgelopen 10 jaar veel veranderd en zijn de kwaliteitseisen van kinderdagverblijven aangescherpt. Wij bieden pedagogisch medewerkers de mogelijkheid om te investeren in de kwaliteit van hun dienstverlening middels onze opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4). STOC is als partner voor de sector daarom per direct op zoek naar een freelance docent.

Binnen de opleidingen van STOC staan onderstaande punten centraal:
• De competenties en de persoonlijke (beroeps)ontwikkeling van de studenten;
• De beroepspraktijkvorming en het direct toepassen van de lesstof.

Ben jij die freelance docent die wij zoeken?
Als freelance docent beschik je over uitstekende didactische- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast:

• Beschik je over een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in de richting van Pedagogisch werker) en enkele jaren werkervaring in de kinderopvang (vereiste);
• Heb je ervaring als docent/trainer en de beschikking over een lesbevoegdheid (vereiste);
• Kun je als docent inspelen op vragen uit de groep en je verplaatsen in de leercurve van de student;
• Ben je woonachtig binnen een straal van 50 kilometer van Utrecht of woonachtig in de omgeving van Den Haag én beschikbaar op de woensdagavond .

Ons aanbod
Je gaat lesgeven aan een nieuwe opleidingsgroep. De lessen staan wekelijks gepland. Zowel overdag als in de avonduren is een mogelijkheid.
Ook word je opgenomen in onze vaste freelancepool wat jou de garantie geeft van een vaste opdrachtverstrekker. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke uurvergoeding en worden de reiskosten vergoed.

Reageren
Je sollicitatiebrief met CV kun je sturen aan hrm@stoc.nl t.a.v. mevrouw M. Dijkstra. Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je eveneens een e-mail sturen aan hrm@stoc.nl