Freelance docenten Geriatrische revalidatie zorg in Groningen, Friesland en Drenthe

Vanwege de groeiende vraag naar onze dienstverlening zijn wij, STOC, per direct op zoek naar daadkrachtige:

Freelance docenten Geriatrische revalidatie zorg in Groningen, Friesland en Drenthe

De uitdaging
In de opleiding ‘Geriatrische Revalidatie Verzorgende’ leren we de deelnemer cliëntgericht en interdisciplinair samenwerken in een therapeutisch klimaat en zich de meest actuele inzichten van de Geriatrische Revalidatiezorg eigen te maken. Centraal in de opleiding staan:

  • het werken en multidisciplinair samenwerken in een therapeutisch klimaat;
  • de (beroeps)houding bij geriatrische revalidatie;
  • begeleiding en her activering van cliënten bij geriatrische revalidatie.
  • werken aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering

Het werken aan de eigen persoonlijke (beroeps)ontwikkeling loopt als een rode draad door de opleiding heen.

Ben jij de docent die wij zoeken?
Als freelance docent beschik je over uitstekende didactische- en communicatieve vaardigheden. Je hebt een coachende houding en koppelt theorie aan de praktijksituatie van de studenten. Daarnaast:

– Ben jij fysiotherapeut, arts, of verpleegkundige en heb je enkele jaren werkervaring in een  revalidatie- of daaraan gerelateerde zorgcontext;
– Heb je ervaring als docent of trainer;

STOC
STOC is een landelijk trainings- en opleidingsinstituut in de sector zorg en welzijn. Onze kracht ligt in het aanbieden van maatwerk in opleidingen, training en advies. Vanuit onze expertise werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers om de deskundigheid en kwaliteit van zorg in organisaties sterker te maken.

Het aanbod
Je wordt opgenomen binnen onze vaste freelancepool wat jou de garantie geeft van een vaste opdrachtverstrekker. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke uurvergoeding en worden de reiskosten vergoed. Data en lestijden worden altijd in overleg vastgesteld.

We werken landelijk maar ben je woonachtig in Groningen Friesland of Drenthe dan vragen we je nadrukkelijk te reageren.

Reageren
Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen naar hrm@stoc.nl. Wij reageren snel. Heb je vragen over de vacature, dan kun je eveneens een e-mail sturen naar hrm@stoc.nl.