Vacature Leerling Verzorgende IG

Jouw carrière als leerling Verzorgende IG bij ActiVite

Wil je een baan in de zorg in de regio Leiden, Alphen en de Duin- en Bollenstreek? In een dynamische werkomgeving waar de waarde “Samen voor de beste zorg” centraal staat? Dan is het leerwerktraject bij ActiVite iets voor jou. ActiVite is een actieve en betrokken zorgorganisatie in de regio Leiden, Alphen en de Duin- en Bollenstreek.

Je wordt bij ActiVite opgeleid tot Verzorgende IG (Mbo-niveau 3) en gaat aan de slag in één van de teams. Medio mei start de opleiding van ca. 18 maanden. De eerste 8 weken, heb je meerdere lesdagen per week en daarna, één lesdag per week. De lessen worden gegeven in Leiderdorp. Dit combineer je geleidelijk aan met het werken in een wijkteam of op één van de zorglocaties. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar voor werk. Je werkt in onregelmatige diensten (ochtend, middag of avond).

Afhankelijk van opleiding en werkervaring, varieert het salaris bij een fulltime dienstverband van 36 uur, tussen € 1.746,66 en € 2.468,58 (cao VVT FWG 30).

Solliciteer naar een baan als leerling Verzorgende IG bij ActiVite
In opdracht van ActiVite verzorgen wij, STOC, de werving en opleiding van kandidaten.

Wanneer kom je in aanmerking?
Je bent oplossings- en mensgericht en zet je graag in voor (oudere) mensen die zorg behoeven. Ondernemend, communicatief en samenwerken zijn ook eigenschappen die jou niet vreemd zijn. Dit traject staat open voor werkende en niet werkende kandidaten.

Verder heb je minimaal een vmbo-kader diploma en beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent woonachtig in of rondom het gebied Leiden, Alphen of in de Duin- en Bollenstreek en beschikt over eigen vervoer om, ook bij onregelmatige diensten, je vlot van en naar je werkplek te kunnen verplaatsen.

Solliciteer snel op deze vacature!
Ben je enthousiast? Mail dan je CV en een korte motivatie naar info@stoc.nl
Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we contact met je op.