Vacature freelance docent Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

Vanwege de groeiende vraag naar onze opleidingen zijn wij, STOC, per direct op zoek naar daadkrachtige:
Freelance docenten voor de opleiding EERST VERANTWOORDELIJK VERZORGENDE (EVV)

De uitdaging
In de opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende leert de deelnemer zorg en begeleiding af te stemmen op de leefwereld en behoefte van de cliënt. De deelnemer ontwikkelt kennis en vaardigheden om de functie van EVV goed te kunnen uitvoeren. Centraal in de opleiding staan:
• de (beroeps)houding bij geriatrische zorg;
• coördinatie van zorg voor en begeleiding van cliënten;
• kunnen samenwerken met formele en informele zorg;
• werken aan kwaliteit en deskundigheidsbevordering.

Het werken aan de eigen persoonlijke (beroeps)ontwikkeling loopt als een rode draad door de opleiding heen.

Ben jij de docent die wij zoeken?
Als freelance docent beschik je over uitstekende didactische- en communicatieve vaardigheden. Je hebt een coachende houding en koppelt theorie aan de praktijksituatie van de studenten.

Daarnaast:
– beschik je over een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur in Verpleegkunde)
en enkele jaren werkervaring in een geriatrische zorgcontext;
– heb je ervaring als docent of trainer.

STOC
STOC is een landelijk trainings- en opleidingsinstituut in de sector zorg en welzijn. Onze kracht ligt in het aanbieden van maatwerk in opleidingen, training en advies. Vanuit onze expertise werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers om de deskundigheid en kwaliteit van zorg in organisaties te versterken.

Het aanbod
Je wordt opgenomen in onze vaste freelancepool wat jou de garantie geeft van een vaste opdrachtverstrekker. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke uurvergoeding en worden de reiskosten vergoed. Data en lestijden worden altijd in overleg vastgesteld. Wij werken landelijk en roepen docenten uit alle provincies op te reageren.

Reageren
Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen naar hrm@stoc.nl. Wij reageren snel. Heb je vragen over de vacature, dan kun je eveneens een e-mail sturen naar hrm@stoc.nl.