Vacature Assessor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4

FREELANCE ASSESSOR GESPECIALISEERD PEDAGOGISCH MEDEWERKER NIVEAU 4

Beschik jij over uitgebreide vakinhoudelijke kennis op het gebied van pedagogisch werk, vormt het overbrengen van kennis jouw grootste passie en haal je plezier uit het beoordelen van opdrachten? Als jij de juiste achtergrond en drive hebt, heeft STOC werk voor jou.

STOC stelt mensen centraal bij de realisatie van haar resultaten. Vanuit deze gedachte geven wij onder meer advies over personeels- en organisatieontwikkeling en verzorgen wij branche erkende functie- en beroepsopleidingen. Organisateis kunnen bij ons terecht voor maatwerk om hun personeelsontwikkeling vorm te geven. Daarmee dragen we bij aan de opleidingskwaliteit en zien opdrachtgevers hun kwaliteit stijgen.

Vanwege de groeiende vraag van onze klanten naar onze dienstverlening zijn wij op zoek naar daadkrachtige:

Freelance assessoren pedagogisch medewerker niveau 4

De uitdaging
In de kinderopvang is in de afgelopen 10 jaar veel veranderd en zijn de kwaliteitseisen van kinderdagverblijven aangescherpt. Wij bieden pedagogisch medewerkers de mogelijkheid om te investeren in de kwaliteit van hun dienstverlening middels onze opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4). STOC is als partner voor de sector per direct op zoek naar assessoren m.b.t. het nakijken van de kwalificerende moduleopdrachten.

Ben jij die freelance assessor die wij zoeken?
Als freelance assessor beschik je over uitstekende didactische- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast:

• Beschik je over een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in de richting van Pedagogisch werker) en enkele jaren werkervaring in de kinderopvang (vereiste);
• Kun je aantonen dat je een examinatoren / assessorentraining hebt gevolgd (vereiste);
• Je hebt kennis van de opzet en werkwijze van de betreffende exameninstrumenten

Ons aanbod
Per direct ga je de kwalificerende moduleopdrachten nakijken van de nieuwe pedagogisch medewerker opleidingsgroepen. Hierna neem je contact op met de praktijkbeoordelaar van het stagebedrijf om tot een gezamenlijke eindbeoordeling te komen. Desbetreffende werkzaamheden worden vanuit huis verricht.

Reageren
Je sollicitatiebrief met CV kun je sturen aan hrm@stoc.nl t.a.v. mevrouw Miranda Dijkstra. Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je eveneens een e-mail sturen aan hrm@stoc.nl