Vacature Projectcoördinator

Ben jij als initiatiefrijke en gedreven professional op zoek naar een administratieve en organisatorische uitdaging? Vanwege uitbreiding van onze activiteiten kunnen wij jou de volgende stap in jouw loopbaan aanbieden. Wij zijn op zoek naar een:

Projectcoördinator (0,8 – 1 FTE)

STOC is een opleidingsinstituut voor de sector Zorg, Wonen en Welzijn. Wij verzorgen trainingen en opleidingen op MBO en HBO-niveau die uiteenlopen van eendaagse cursussen tot volledige MBO- of brancheopleidingen. Vanaf onze oprichting in 1996 hebben wij vele organisaties geholpen aan goed geschoolde medewerkers.

Onze werkwijze kenmerkt zich door het centraal stellen van de cliënt. De ontwikkelingen in onze sector zullen meer en meer van werknemers vragen. De professional of vrijwilliger wordt bij ons opgeleid om de zorgvraag zoveel mogelijk in te vullen naar de behoeften van de cliënt, rekening houden met zijn eigen belangen en die van de omgeving. Wij hebben professionals en vrijwilligers zichzelf laten ontplooien op een manier die impact heeft en weten hoe cruciaal de menselijke sector is.

Jouw werk

Als projectcoördinator begeleid je zelfstandig diverse opleidingstrajecten binnen STOC. Concreet houd jij je, in samenwerking met diverse collega’s, voornamelijk bezig met:

 • Het administratieve en organisatorische proces rondom de opleidingen, zoals het inschrijven van deelnemers, het opstellen van overeenkomsten, het opstellen van roosters, het bestellen of samenstellen van leermiddelen, het documentatiebeheer en de facturatie;
 • Het onderhouden van contacten met docenten en studenten;
 • Het monitoren van de studievoortgang van de deelnemers in de lopende opleidingstrajecten;
 • Het verwerken van modules en het aanmaken van profielen in een e-learning omgeving;
 • Het organiseren van evaluaties en het vormen en vullen van kwaliteitsdossiers;
 • Het contact met studenten en organisaties over examens, aanpassingen in processen of veranderingen in opleidingen.

Daarnaast:

 • Fungeer je als vraagbaak, pak je signalen op en onderneem je daarop actie;
 • Coördineer en bewaak je de voortgang van je eigen taken.

Ben jij die projectcoördinator die wij zoeken?

Jij laat je omschrijven als een open en proactieve professional die goed bestand is tegen weerstand en verandering. Daarnaast:

 • Heb je tenminste een afgeronde MBO opleiding met het liefst meerdere jaren ervaring in een ondersteunende functie;
 • Heb je affiniteit met de onderwijs- en/of de zorg- en welzijnssector;
 • Ben je een teamspeler en heb je een klantgerichte instelling;
 • Ben je iemand die afspraken nakomt ook nadat het project is afgesloten; en
 • Hou je van regelen, plannen, organiseren en coördineren en kun je goed zelfstandig werken.

 Wij bieden
Wij zijn een ambitieuze, resultaat gedreven organisatie met als kernwaarden vakmanschap, toegewijd, maatgevend en betrouwbaar, waar gevraagd wordt naar eigen inbreng en professionaliteit. Je werkt in teamverband naar het vinden van oplossingen voor onze klanten. Wij vragen een gezonde ambitie om jezelf continu te verbeteren. Wij ondersteunen je hierin en bieden je een salaris dat tussen de € 2.600 en € 3.200 ligt (op fulltime basis) met passende secundaire voorwaarden.

Reageren
Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen naar hrm@stoc.nl onder vermelding Vacature Projectcoördinator STOC. Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je een e-mail sturen naar a.v.duijn@stoc.nl. Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.