Vacature freelance docenten Psychogeriatrische Zorg

Freelance Docent Psychogeriatrische Zorg regio Brabant en Zeeland

Vanwege de groeiende vraag naar onze dienstverlening zijn wij, STOC, in de provincie Brabant en Zeeland op zoek naar daadkrachtige:

Freelance docenten Psychogeriatrische Zorg

De uitdaging
De ‘Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie’ (GVP) is specialist in de directe zorg, voor mensen met een psychogeriatrische aandoening. De GVP coördineert de zorg en adviseert, als inhoudelijk deskundige, collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers. In de opleiding staan het ontwikkelen van de GVP-beroepscompetenties centraal. Het werken aan de eigen persoonlijke (beroeps)ontwikkeling loopt als een rode draad door de opleiding heen.

Ben jij die freelance docent die wij zoeken?
Als freelance docent beschik je over uitstekende didactische- en communicatieve vaardigheden. Daarnaast:

– Beschik je over een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in de richting van Verpleegkunde) en enkele jaren werkervaring in psychogeriatrische zorg;
– Heb je ervaring als docent of trainer;
– Kun je inspelen op vragen uit de groep en je verplaatsen in de leercurve van de student;
– Ben je woonachtig in de regio Brabant / Zeeland.

STOC
STOC is een landelijk trainings- en opleidingsinstituut in de sector zorg en welzijn. Onze kracht ligt in het aanbieden van maatwerk in opleidingen, training en advies. Vanuit onze expertise werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers om de deskundigheid en kwaliteit van zorg in organisaties sterker te maken.

Het aanbod
Je wordt opgenomen binnen onze vaste freelancepool wat jou de garantie geeft van een vaste opdrachtverstrekker. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke uurvergoeding en worden de reiskosten vergoed. Data en lestijden worden altijd in overleg vastgesteld.

Reageren
Je sollicitatiebrief met CV kun je versturen naar hrm@stoc.nl t.a.v. mevrouw M. Dijkstra. Indien je meer informatie wenst over deze functie kun je eveneens een e-mail sturen naar hrm@stoc.nl.